scurt


ce ne facem?
March 5, 2007, 12:51 am
Filed under: _____

cred ca sunt si la sinaia. se extinde. de pestilieni am zis?

oricum, dupa lunga serie de evenimente nefericite la care am ras azi, care s-a terminat cu o vizita la floreasca la ortopedie (te sustinem!) trebuie sa facem misto de meniul de la restaurantul Casa Munteneasca din Sinaia, vizavi de pub. si de ei in general.

am asteptat sa vina cineva ca sa comandam mult si bine, ca de, erau scari de urcat, si nu ne vazuse decat tot personalul cand le-am urcat. nu ni s-a cerut scuze normal, ci ni s-a adus o farfurioara. cica acea farfurioara (din partea casei!!) a fost si motivul intarzierii. pe ea, patru bucatele de slana, patru masline si patru bucatele de branza, daca le pot spune bucatele. erau atat, exact cat cuvantul bucatele, nu mai mari. cu scobitori. dupa aceasta masa regeasca, am zis ca na, poate se mai face loc si de mancare. muzica divinodora la maxim (de exemplu o piesa sarmanta despre vecina de vizavi care ii arata baiatului ceea ce nu mai vazuse vreodata in fiecare seara ne-a incantat nespus).

trecem peste, ajungem la extrasele din meniu
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
micii au ajuns sa fie “minced”, care inseamna “macinati”. foarte tare daca crezi ca te ajuta engleza daca esti prin astfel de locuri..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
la pagina asta e macel, sosurile alea sunt chinuite, una zicem in romana, alta este in engleza, ce nu stim scriem in franceza, ca inteleg ei… si puiul bunicii troneaza peste toate. sau puiul batran? sau puiul care e bunica?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
aici, la tigaie romaneasca nu mai zicem ca are rinichi in ea, cine stie ce o sa creada lumea. spunem sos de vin, si gata, cumpara prostii. la tochitura iar e macel. dar surpriza vine de la mushi, probabil o specialitate japoneza, ca parca ei spuneau mushi mushi…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
la salate e crima. tre sa ai rabdare sa te uiti, si am cam miscat poza ca era sa fiu prinsa. dau cateva exemple: moushrooms, oliver (masline cica), tunny fish (cica ton), smocked stuff. ce e misto e ca s-au chinuit in susul paginii sa traduca, sa scrie toate ingredientele. si in josul paginii, cine se mai uita, fusarim. la salata de telina cu pui nu mai e decat telina, iar aia de pui cu ciuperci se pare ca nu mai contine nimic. dar cea mai tare, salata lui Berlin, vecinul de la colt.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
si preferata publicului, ciocalata.

multe inainte!


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a comment