scurt


sopteste-mi indexul tau
March 10, 2011, 6:00 pm
Filed under: _____

in recentul trecut apropiat, intr-o seara cu zapada galbena, mi-am verificat casuta postala. se intampla o data pe luna, avand cheie mi se pare prea mult sa fac asta zilnic.
nici nu stiu de ce am cheie. de ce ar vrea cineva sa fure facturile de la rds de la fostul chirias? pe ale mele le iau direct aia care le trimit, ca n-a ajuns niciuna la mine.

si casuta postala continea asa:
2 pliante si doua facturi – una huge de curent, una cu 15 mii de penalizari la rds ale fostului chirias.
a mea ar fi fost si mai huge daca dadeam indexul care trebuie. “feri”, o persoana care mi-a lasat un bilet in usa acum trei luni, imi explica cum ca serviciul de telecitire de la enel e dubios si face prostii, deci sa o? il? nu mai stiu – sun in fiecare luna sa i-l spun ei/lui. are telefonul inchis de doua luni. tot felul de freaksi in lumea asta. unii vor sa stie ce culoare de dedesubturi ai, altii se excita probabil cand aud ca ceilalti au mai mult de platit la curent. e si asta o treaba. nu mi se pare atat de intim sa imi spun indexul lumii. e pe la 3750+ zilele astea. fara suparare. ba as indrazni sa zic ca e un index demn de o domnisoara ca mine.
deci, draga feri, n-am consumat prea mult iarna asta desi prostia aia de calorifer electric a fost mult in priza, mi s-au ars multe din becuri si am stat mai mult pe lumanari romantic. a fost bine. la tv nu m-am uitat decat cate o ora – dimineata, la niste suricate care au murit toate pe rand, si acum dau din nou de la prima serie, in care vezi cum se nasc toate suricatele pe care le-ai vazut murind, si nu ma mai uit. totul e bine.

dar sa revenim la pliante, scuza-ma, feri, dar deja mi s-ar parea prea mult sa vorbesc doar despre problema ta. daca iti deschizi telefonul te sun pe 14. sunt ok cu fetisurile. am auzit si mai dubioase.

unul (pliant, nu fetis, desi e ok sa aiba si ei) era de la provident. cu un calendar pe care sa imi notez cheltuielile ca sa imi dau seama ca probabil am nevoie de ei. erau completate niste rubrici. ceva cu tv, internet, telefon, cheltuieli neprevazute si niste … (oare ce pui acolo? gagici, bautura – asta intra la alimente daca are calorii?) din astea. ei ma pot ajuta, era concluzia. adica nu, oricat de chibzuita as fi, cateodata mai am nevoie de un mic ajutor – am incheiat citatul.

raspunsul la intrebarea “de ce ajutor am nevoie?” era probabil factura de curent.

raspunsul la intrebarea “cum ma ajuta?” era pliantul al doilea. nu mai e vorba de fetisuri de-aici inainte. sper. (pleaca de aici, pe asta nu-l inteleg.)

de la o chestie funerara. cu pachet de baza, pachet all inclusive (cu tot cu batiste si sicriu lux), nu va putem oferi o viata frumoasa, dar va putem asigura un final decent – am incheiat citatul, cu poze cu dricul si jesus originale, cu tva inclus. nu stiu care sunt preturile in rest, dar e destul de scump la lux.
mai e loc de gluma cu “oare all inclusive include si moartea?”. nu, sa nu exageram. oricum, cred ca e greu sa gasesti un line calduros si neintruziv pe asa un brief. tare.

Advertisements

2 Comments so far
Leave a comment

feri – ferdinand? ferencz? feribot?

Comment by diana

nu feri-bot! hahaha

Comment by scurt
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: