scurt


ia cu tine si garsoniera mea
September 1, 2011, 8:58 pm
Filed under: _____

De mult n-am mai turnat frustrari minore intr-o nota apocaliptica, dar am si uitat ca sa scrii face bine. mai ales daca eviti subiectul.
Oricum, unul din cele trei subiecte juicy mm generatoare de nervi irositi se intoarce: adiministratorul libidinos.
administratorul libidinos care cu putin timp in urma, mai exact de 3 ani, e in procese cu proprietarii pentru o aerisire acoperita.
stiu toate detaliile (thank god pentru atentia distributiva) pentru ca dragii de ei vorbesc non stop. amandoi, unul peste altul, si fiu’ vine si el din urma. (stiu toate rezultatele la analize ginecologice, de prostata, boli de piele si capacitate si fac tot posibilul ca sa le uit). da, deci ei s-au muit cu el, au reusit sa treaca peste el, problema s-a rezolvat.
frustrarea lui se pare ca nu.
am fost declarata rauplatinica (uu, i’m dangerous). la 1 septembrie aveam restanta o luna. chiar august!! inadmisibil. e clar ca blocul asta huge sta in cei 54 de lei pe care ii datorez.
pai daca as fi un bloc si as avea 54 lei as…da, deci instant, de dimineata, i-a sunat pe proprietari. pe motivul ca am facut inundatie. wtf, man?
ca nu deschid usa si sigur de la mine curge ca a ajuns la etajul 3. 7-3=4. mhm. nu deschid usa, intr-adevar. mai ales daca nu bate nimeni.
si e tare oricum sa se creada ca am aceasta putere de a inunda cateva etaje mai jos, pe sarite, avand in vedere ca ala de la 6 era ok. (uu, i’m good)
dupa ce s-a fastacit putin si a recunoscut in aceeasi conversatie telefonica ca intr-adevar nu e in bloc momentan (+1 pentru el ca poate sa bata la usa in conditiile astea) si ca pe ala de la 5 nu l-a verificat nimeni, a trecut la faza cu restanta.
a trecut si peste faza cu restanta.
acum se pare ca locuiesc mai multe persoane aici. which is nice, acum ca stiu pot sa ii pun sa se bage la chirie.
se pare ca sunt trei reclamatii doar de pe palier.(uu, i’m a scandal!)
eu nu stiu trei persoane de pe palier. dar ei ma stiu. (uu, i’m famous!)
da, deci am venit acasa rapid ca sa fac circ. (uu, circ in scara blocului, the best kind). cine evident nu era acolo in ziua aia singura de pe saptamana la ora stupida de platit intretinerea?
si cine o sa-mi zica ca iar ca pot plati intretinerea oricand dupa unspe noaptea in apartamentul lui daca nu ajung joia?
da, cred ca o sa-l trimit pe unul din baietii aia care sta aici. sigur ei mi-au ratacit si rochita aia pe care nu o mai gasesc.
oricum, +1 pentru incercare, dar dupa faza cu bordelul din drumul taberei va trebui sa fii mult mai creativ de atat, mr. libi.
te pup, ne vedeeeem jooooi

Advertisements

3 Comments so far
Leave a comment

hahahaha. chiar acum cateva zile mi-am amintit ca ai blog.
sa revii cu follow-up dupa intalnirea de joi ca nu mai pot de curiozitate.

Comment by elf

=))) ce tare! u rock! :*

Comment by slidewhistle

da da u rick pardon u hip-hop…nu…youuuu trance…clar u trance baby 🙂

Comment by Varain
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: